Som privatkunde kan du kontakte oss på 400 30 310  eller kontakt oss

Ønsker du kontakt ring 400 30 311  eller kontakt oss

Vårt mål er å benytte miljøriktige metoder. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt.

I over 50 år har vi beskyttet eiendommer mot skadedyr over hele Norge

Som godkjente skadedyrbekjempere via Folkehelseinstituttet, garanterer vi riktige behandlingsmetoder

Rentokil tilbyr bedrifter Avinett - et fuglenetting system.

Mens de fleste av oss liker å se på fugler, kan det være en helt annen sak når det er for mange av dem på feil sted. Fugler som duer, spurv og måker kan være veldig plagsomt hvis de får lov til og samles ved forretningslokaler.

Vi bruker både nett og wire, metoder som forhindrer fuglene adgang til eiendommen - uten å skade bygningen:

  • Avinett - fuglenetting
  • Avistrand - vaier uten strøm

Ring oss slik at vi kan diskutere våre metoder om bruk av fuglenetting og wire som vil avskrekke fuglene uten å skade dem.

Hvorfor fuglenetting?

    • Passelig - Kan brukes på skilt, dekke tilfluktsrom, broer, ventilasjonshus, nødtrapper i parkeringshus og mellom bygninger. Kan brukes horisontalt og vertikalt, på store eller mindre områder og hindrer fuglene adgang.
    • Allsidig - Kan installeres permanent for å beskytte dine lokaler eller midlertidige sesong problemer.
    • Harmløs - Et riktig installert nettsystem skader ikke fuglene. Det forhindrer dem bare fra landing og hekking på din eiendom.
    • Kostnadseffektiv - kan føre til lavere renholds- og vedlikeholdskostnader fordi fuglene ikke kan skitne til bygg og fasade.

Avistrand - vårt vaier system

Avistrand er en wire som brukes til å avskrekke bl.a måker fra hustakene. Vi bruker plastbelagt wire som spennes opp mellom faste punkter med fjærer. Disse er utstyrt med fjærbelastning som gjør at vaieren beveger seg når fuglen prøver å sette seg.

Fem års garanti på alle type fuglesikring*

Våre fugleeksperter kan installere fuglenetting eller andre systemer, som på en diskret måte avskrekker fugler. I tillegg tilbyr vi en fem års garanti på alle våre fuglesikringsmetoder.

*Garantien gjelder ikke ved uforutsette ytre påkjenninger.

Ring oss på 815 56 426 og vi vil kontakte deg innen 24 timer, for å diskutere de mest hensiktsmessige løsningene mot fugl, tilpasset dine lokaler.