Kakerlakker

Som privatkunde kan du kontakte oss på 400 30 310  eller kontakt oss

Ønsker du kontakt ring 400 30 311  eller kontakt oss

Vårt mål er å benytte miljøriktige metoder. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt.

I over 45 år har vi beskyttet eiendommer mot skadedyr over hele Norge

Som godkjente skadedyrbekjempere via Folkehelseinstituttet, garanterer vi riktige behandlingsmetoder

Kakerlakker

Å oppdage kakerlakker i ditt hjem eller bedrift kan være direkte ubehagelig. Kakerlakker er bærere av sykdommer som salmonella, dysenteri og gastroenteritt og dermed innebærer kontakt med kakerlakker en betydelig helserisiko. Man kan også koble en økning av eksem og astma til deres avføringen.

Kakerlakker er veldig tøffe insekter og de har en egen evne til å spre seg raskt, derfor er det viktig at man snarest iverksetter en profesjonell behandling for å kontrollere problemet. Bare ekspertprodukter og løsninger er kraftige nok til å eliminere alle faser av deres livssyklus.

Hvis du har lagt merke til en ubehagelig lukt over tid under kjøkkenbenk, bak kjøkkenapparater eller kjøkkenskap, er det på tide å se etter tegn etter kakerlakker.

Kakerlakkarter & guide

Rentokil kakerlakk service

Når et angrep er et faktum, kan kakerlakker raskt spre seg videre til andre rom eller leiligheter. Det er derfor viktig å iverksette tiltak så fort man oppdager tegn på aktivitet.

Rentokil har skadedyrskonsulenter som kan gi en kundetilpasset og målrettet behandling, for å sikre full kontroll av dine problemer med kakerlakker, og metodene kan også forhindre et nytt angrep.

Ytterligere informasjon

Finn ditt lokale kontor