Kakerlakker

Som privatkunde kan du kontakte oss på 400 30 310  eller kontakt oss

Ønsker du kontakt ring 400 30 311  eller kontakt oss

Vårt mål er å benytte miljøriktige metoder. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt.

I over 50 år har vi beskyttet eiendommer mot skadedyr over hele Norge

Som godkjente skadedyrbekjempere via Folkehelseinstituttet, garanterer vi riktige behandlingsmetoder

Rentokil kakerlakk service for din bedrift

Tilstedeværelsen av kakerlakker i lokaler eller anlegg, kan ha svært alvorlige konsekvenser for din virksomhet og omdømme.

Alle bedrifter er i faresonen, men i næringsmiddelindustrien eller i næringer som håndterer mat i regulerte miljøer, står overfor en større risiko hvis de får problemer med kakerlakker.

Kakerlakker spiser nesten hva som helst, alt fra skinn, bøker, emballasje til plast, og bilder og selvsagt - vanlig mat. De kan forårsake stor skade, og det kan bety høye kostnader for din bedrift.

Rentokils løsninger mot kakerlakker

Rentokil kan bidra med å beskytte virksomheten mot kakerlakker, vi har et stort utvalg av effektive og innovative løsninger, inkludert vår giftfrie varmebehandlingsmetode, uten bruk av kjemikalier.

For næringsmiddelbedrifter vil problemer med kakerlakker påvirkes negativt med henhold til å opprettholde god hygiene. Kjøkken og spiseplasser må ta hensyn til matsikkerheten da kakerlakker er smittebærere.

Våre tjenester og ytelser

    • Inspeksjon - av virksomhetens lokaler for å belyse eventuelle eksisterende problemer, samt gi råd om risikoområder og forebygging.
    • Ekspertteam - vårt team av høyt kvalifiserte og erfarne eksperter, tilbyr bransjespesifikke og tilpassede løsninger.
    • Ingen forstyrrelser - vår profesjonelle service tilbyr en effektiv og diskret løsning for raskt å kunne fjerne eventuelle kakerlakkangrep, med så lite avbrudd som mulig for selve virksomhet
    • Giftfrie løsninger - metoden er egnet selv for svært sensitive miljøer, og derfor kan vår giftfri varmebehandling effektivt løse problemet med kakerlakker. Ved bruk av våre kakerlakkdetektorer, kan vi på en diskret måte overvåke sensitive områder innenfor lokalene som vil vise om det er oppdaget kakerlakker.
    • Profesjonelle forebyggende råd - våre erfarne serviceteknikere kan anbefale skreddersydde tiltak for å hindre kakerlakker.

Usikker på om du har kakerlakker?

Du kan se etter vanlige tegn etter kakerlakker for å avdekke om det er behov for profesjonell behandling.