Kakerlakker

Som privatkunde kan du kontakte oss på 400 30 310  eller kontakt oss

Ønsker du kontakt ring 400 30 311  eller kontakt oss

Vårt mål er å benytte miljøriktige metoder. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt.

I over 50 år har vi beskyttet eiendommer mot skadedyr over hele Norge

Som godkjente skadedyrbekjempere via Folkehelseinstituttet, garanterer vi riktige behandlingsmetoder

Hvordan blir man kvitt kakerlakker?

Hvis du har identifisert en kakerlakkproblem i ditt hjem eller bedrift, kan profesjonelle behandlinger gi en langsiktig løsning som beskytter mot disse uønskede skadedyrene.

Profesjonelle aktører innen skadedyrkontroll vet hvilke løsningene som er best egnet for å bekjempe et kakerlakkangrep og samtidig bidra til å redusere risikoen for fremtidige angrep.

Bli kvitt kakerlakker med Rentokils løsninger

Vår service begynner med en grundig inspeksjon av ditt hjem/din bedrift. Dette vil hjelpe oss til å identifisere potensielle gjemmesteder og å vurdere omfanget av angrepet ved å se etter vanlige tegn på kakerlakker.

Vår service og fordeler:

  • Kvalifisert fagfolk - vi har et team av pålitelige, kvalifiserte og erfarne serviceteknikere i nærheten av deg.
  • Sikre og målrettede behandlingsmetoder - vi minimerer risikoen som følger ved bruk av giftige insektmidler, ved å bruke giftfrie metoder, som går direkte på kakerlakkenes gjemmesteder.
  • Fagkunnskap - takket være sin kunnskap om ulike kakerlakkarter, kan våre serviceteknikere finne alle potensielle gjemmesteder. Når riktig type kakerlakkangrep/art er fastsatt, bruker serviceteknikeren den mest hensiktsmessige behandlingsmetoden som eliminerer problemet - på en sikker og effektiv måte.
  • Behandling - vi tilpasser og skreddersyr behandling, slik at vi er i stand til å løse ditt problem.
  • Profesjonelle og forebyggende råd - våre skadedyrskonsulenter vil belyse områder med kakerlakkangrep å fortelle deg om hvilke tiltak som bør iverksettes for å forhindre fremtidige problemer. Les om våre forebyggende tips her
  • Langsiktig hjelp - våre serviceteknikere vil avtale oppfølgingsbesøk (om nødvendig) for å behandle og identifisere skjulesteder. Dette samkjøres med et intervall som er lik klekketiden for egg (oothecae). Vårt oppdrag er ikke ferdig før problemet er helt løst.

Løsninger for å bli kvitt kakerlakker

Du kan prøve å bli kvitt kakerlakker på egenhånd. Men hvis behandlingen ikke er grundig nok, vil eggene overleve og klekkes etter en eller to måneder. For effektivt å kontrollere et kakerlakkangrep, bør du få profesjonell hjelp til å behandle deres hekke og gjemmesteder, slik at du unngår et nytt angrep og en gjentatt syklus. Våre dyktige serviceteknikere tilbyr effektive og diskrete løsninger som er skreddersydd spesielt ditt kakerlakkproblem.

Trenger du hjelp til å bli kvitt kakerlakker?

Ring oss for å avtale en inspeksjon av ditt hjem eller bedrift, og vi vil diskutere våre profesjonelle løsninger for å bekjempe kakerlakker med deg.