Lopper

Som privatkunde kan du kontakte oss på 400 30 310  eller kontakt oss

Ønsker du kontakt ring 400 30 311  eller kontakt oss

Vårt mål er å benytte miljøriktige metoder. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt.

I over 45 år har vi beskyttet eiendommer mot skadedyr over hele Norge

Som godkjente skadedyrbekjempere via Folkehelseinstituttet, garanterer vi riktige behandlingsmetoder

Lopper

Lopper kan være et problem i boliger, spesielt hvis du har kjæledyr som katt eller hund. De kan også være i boligen du flytter inn i, hvis de tidligere eierne hadde kjæledyr. Lopper kan også bli funnet i andre dyr, spesielt pelsdyr som kaniner, rev, ekorn, rotter, mus, storfe og gris.

Voksne lopper livnærer seg på blod fra pattedyr og fugler. Loppelarven livnærer seg derimot på organiske rester som finnes i tepper eller sengetøy. Lopper på kjæledyr kan bite mennesker, men de lever ikke på menneskekroppen.

Som med parasitter flest, merker man ikke at man har fått lopper hjemme eller på arbeidsplassen, før man selv har blitt bitt. Selv om det ikke er smertefullt, kan det føre til kløe eller utslett. Dine kjæledyr kan også utvikle allergi mot loppespytt.

Hvis du trenger hjelp med å fjerne lopper, ring Rentokil dag.

Rentokils loppebehandlinger

Selv om lopper ikke har vinger, har de utrolig sterke og lange bein. Dette tillater dem å hoppe over lange avstander og gir dem også muligheten til å bevege seg fritt mellom deg og ditt kjæledyr, og dermed etterlate seg kløende bitt.

Vellykket kontroll krever behandling av både eiendom og kjæledyr. Rentokil tilbyr trygge og effektive behandlinger for ditt hjem eller bedriften, metoder som sikrer full kontroll av angrepet. Våre serviceteknikere har kunnskap om de ulike loppearters vaner og bruker dermed en målrettet behandling for å bli kvitt dine lopper.

Loppearter & guide

Neste steg

Finn ditt lokale kontor