Lopper

Som privatkunde kan du kontakte oss på 400 30 310  eller kontakt oss

Ønsker du kontakt ring 400 30 311  eller kontakt oss

Vårt mål er å benytte miljøriktige metoder. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt.

I over 50 år har vi beskyttet eiendommer mot skadedyr over hele Norge

Som godkjente skadedyrbekjempere via Folkehelseinstituttet, garanterer vi riktige behandlingsmetoder

Hvordan bli kvitt lopper

Selve ideen om å ha lopper i hjemmet ditt er nok avskrekkende for de aller fleste, men dette kan skje alle. Dyr kan få lopper fra andre dyr eller steder, å ta dem med hjem. Når du først har fått dem, ønsker du kun å bli kvitt dem så raskt som mulig.

Tips om hvordan du kan bli kvitt loppene

Det er flere ting du kan gjøre for å bli kvitt loppene hvis du oppdager problemet tidlig. Dette er vår liste over gjøremål som kan gi deg et "loppefritt" hjem:

    • Før du gjør noe annet - så støvsug tepper, møbler, sprekker i gulvplanker, og polstrede møbler. Rist eller bank ryer og tepper utendørs. Dette vil ikke bare fjerne voksne lopper, men også egg og larver. Larvene lever av voksne loppers avføring og annet organisk materiale, som samles i f.eks teppene. Å fjerne alle matkilder er et viktig første skritt. Sørg for å tømme støvsugeren og skifte støvsugeposen. Rengjør støvsugeren nøye, men gjør det utendørs fordi loppene fortsatt kan være i live.
    • Sjekk eiendommen for fuglereir, da fuglelopper kan komme inn via sprekker og ventilasjon.
    • Rengjør kjæledyret regelmessig, bruk en loppekam og børst pelsen. Det er viktig å vaske dyrets seng en gang i uken (helst ved 50 °C eller varmere).
    • Hvis kjæledyret har lopper, ser du at de klør og pøver å bite bort loppene, da bør du ta kontakt med din veterinær. De kan anbefale den beste behandlingsmetoden for ditt kjæledyr.

Hvis du fortsatt har problemer med å bli kvitt loppene, ring oss så avtaler vi et møte og hjelper deg med å behandle din eiendom.

Rentokils behandlingsmetode for lopper

Dersom loppene kommer tilbake, eller hvis du vil være sikker på at de er fullstendig eliminert, kontakt våre eksperter.

Våre serviceteknikere vet nøyaktig hva de skal gjøre for å bli kvitt loppene i ditt hjem. De forstår og har innsikt i loppenes vaner og kan tilby de mest hensiktsmessige og effektive løsningene. Det er selvsagt en selvfølge at alle våre behandlingsmetoder er trygge for din familie og kjæledyr.

Ring oss for å bli kvitt loppene i ditt hjem eller i bedriftens lokaler.