Lopper

Som privatkunde kan du kontakte oss på 400 30 310  eller kontakt oss

Ønsker du kontakt ring 400 30 311  eller kontakt oss

Vårt mål er å benytte miljøriktige metoder. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt.

I over 50 år har vi beskyttet eiendommer mot skadedyr over hele Norge

Som godkjente skadedyrbekjempere via Folkehelseinstituttet, garanterer vi riktige behandlingsmetoder

Loppebitt

Vi vet at loppebitt kan føre til angst hos oss mennesker, men ditt kjæledyr lider ofte mer. Du kan merke at hunden eller katten klør og skraper febrilsk på kroppen, og prøver å bite loppene i pelsen.

Et loppebitt er ikke veldig smertefullt, men legger du merke til det etter at du har blitt bitt. Du kan oppleve kløe rundt bittet som kan irritere og det forårsaker ubehag, avhengig av hvor sensitiv du er. Etter flere loppebitt, kan man utvikle allergi som gjør at man får kløende utslett eller eksem.

Hvordan oppdage loppebitt

Som med andre insektbitt, er det ofte vanskelig å identifisere lopper bare ved å se på selve bittet eller utslettet.

Du bør vurdere andre faktorer som kan bidra til å identifisere problemet.

    • Hvordan finner man bittet? - Se etter små mørke flekker omgitt av rødhet, men med mindre hevelse rundt bittet enn med andre insektbitt.
    • Hvor finnes stikkene? - De vanligste kroppsdeler som blir bitt av lopper er føttene eller leggene. Katte eller hundelopper kan hoppe fra kjæledyr, til tepper, til sengetøy eller møbler for å finne næring.
    • Vær bevisst - Et loppebitt kjennes ofte umiddelbart, dette fordi en enkelt loppe biter ofte to eller tre ganger på samme sted for å finne blod.
    • Ikke mye smerte - Selve bittet gjør ikke vondt, men det er kløen som følger og som kroppen reagerer på som forårsaker ubehag.
    • Hvem er i faresonen? - Spedbarn har større risiko for å bli bitt av lopper, spesielt når de leker på gulvet eller på teppet. Barn har også en tendens til å være mer følsomme enn voksne mot loppebitt.

Du bør rådføre deg med apoteket om behandling hvis du utvikler kløende utslett eller eksem. Dette er vanlige symptomer på en allergisk reaksjon på loppebittet.

Vi råder deg også til å ta kontakt med veterinær om det er noen tegn til irritasjon som rødhet i huden, eller hvis det er noen partier med tynn pels eller flekker i kjæledyrets pels.

Er du bekymret for bitt?

Ring oss hvis du er bekymret for om du har fått lopper i hjemmet eller bedriften.

Ved å bruke profesjonelle produkter, vil våre dyktige serviceteknikere bidra til raskt å bli kvitt loppene i hjemmet ditt, samtidig garanterer vi sikkerheten til din familie og kjæledyr.