Hvorfor Rentokil?
Oppdag fordelene og mulighetene ved å jobbe med Rentokil
Lokale kontorer
Skadedyr
Skadedyr som har sesong nå
Krypende insekter
Flyvende insekter
Gnagere og andre typer skadedyr
Din virksomhet
Næringsmiddelindustri
Annen industrivirksomhet
Mattrygghet
Som privatkunde kan du kontakte oss på 400 30 310 eller kontakt oss
Ønsker du kontakt ring 400 30 311 eller kontakt oss
Vårt mål er å benytte miljøriktige metoder. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt.
I over 50 år har vi beskyttet eiendommer mot skadedyr over hele Norge
Som godkjente skadedyrbekjempere via Folkehelseinstituttet, garanterer vi riktige behandlingsmetoder
I henhold til næringsmiddelhygieneregelverket skal daglig leder for virksomheten sikre at alle ledd i produksjonen, bearbeiding eller distribusjon foregår på en hygienisk forsvarlig måte.
Nedenfor er det listet opp en oversikt over gjeldene regelverk:
LOV-2003-12-19-124: Lov om matproduksjon og mattrygghet (matloven)
FOR-2008-12-22-1623: Forskrift om næringsmiddelhygiene (næringsmiddelhygieneforskriften)
FOR-1994-12-15-1187: Forskrift om internkontroll for å oppfylle næringsmiddelhygieneforskriften (internkontrollforskriften for næringsmidler)
FOR-1983-07-08-1252: Generell forskrift for produksjon og omsetning mv. av næringsmidler (generell forskrift for næringsmidler)
FOR-2008-12-22-1620: Forskrift om allmenne prinsipper og krav i næringsmiddelregelverket (matlovsforskriften)
FOR-2014-12-13 : Forskrift om matinformasjon til forbrukere (matinformasjonsforskriften)
FOR-2001-12-04-1372: Forskrift om vannforsyning og drikkevann (drikkevannsforskriften)
FOR-1993-12-21-1381: Forskrift om materialer og gjenstander i kontakt med næringsmidler (matkontaktforskriften)