Maur

Som privatkunde kan du kontakte oss på 400 30 310  eller kontakt oss

Ønsker du kontakt ring 400 30 311  eller kontakt oss

Vårt mål er å benytte miljøriktige metoder. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt.

I over 50 år har vi beskyttet eiendommer mot skadedyr over hele Norge

Som godkjente skadedyrbekjempere via Folkehelseinstituttet, garanterer vi riktige behandlingsmetoder

Problemer med maur

Hvis du ser maur på gulvet, kan det i beste fall være noen maur som bare "ser seg rundt", men det kan også være et tegn på et større problem.

Tegn på maur-infestasjon

Hvis du ser et stort antall maur, kan det være et tegn på et angrep, spesielt hvis du ser dem på kjøkkenet, eller der du lagrer mat. Da gjelder det å reagere raskt.

Et annet tegn er hvis du ser stier av maur inn og ut av ditt hjem. Noen typer maur legger igjen et feromonspor til matkilden. Dette kjemikaliet vil lede andre maur til matstedet.

Maurtue: En maurtue kan se ut som en liten haug med jord eller skitt. Noen maurarter liker å bygge bolig i vegger, gulv, tak, eller på andre rolige og mørke steder, som er vanskeligere å oppdage.

Våre serviceteknikere kan og forstår de forskjellige typer maur sin adferd og er derfor i stand til å tilby effektive løsninger tilpasset nettopp dine maur problemer. Alle behandlinger er trygge for små barn og kjæledyr.

Visste du at

    • Maur er inkludert i gruppen Hymenoptera; de er nært knyttet til veps og bier.
    • Avhengig av art kan den største koloni inneholde opp til en halv million individer. Hvis kolonien er truet kan de raskt flytte sitt reirsted.
    • En arbeidsmaur kan leve i opp til 7 år, mens dronningmauren kan leve opp til 15 år.
    • I august svermer mauren, dette skjer kun en gang i året. Da flyr de unge dronningene bort for å danne sine egne kolonier. Mange tror derfor det finnes en egen flyvemaur.