Møll

Som privatkunde kan du kontakte oss på 400 30 310  eller kontakt oss

Ønsker du kontakt ring 400 30 311  eller kontakt oss

Vårt mål er å benytte miljøriktige metoder. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt.

I over 45 år har vi beskyttet eiendommer mot skadedyr over hele Norge

Som godkjente skadedyrbekjempere via Folkehelseinstituttet, garanterer vi riktige behandlingsmetoder

Møllbehandling for din virksomhet

Møllproblemer kan være svært skadelig for enhver bedrift eller organisasjon.

Hvis din bedrift driver virksomhet innenfor stoff, tekstiler, tepper, ullplagg eller klær - kan være møll ødelegge varene. De kan også forurense eventuelle lagrede produkter eller næringsmidler, og et ubehandlet angrep kan bety at noe har gått feil i forhold til overholdelse av lovverket. De kan til og med skade prosessutstyr og maskiner, og i et museum eller på en historisk eiendom, kan møll ødelegge uvurderlige og uerstattelige gjenstander.

Så snart du oppdager tegn på møll, som hull i materialet eller larver og egg, må du ringe et selskap som foretar skadedyrskontroll og skadedyrbekjempelse..

Skreddersydde løsninger for møllproblemer

Våre serviceteknikere er godt utdannet og har erfaring i å identifisere de møllartene som har blitt et problem, og kan anbefale en skreddersydd og effektiv behandling. Dette kan omfatte spray mot møll for å drepe larvene, eller bruk av feromonfeller slik at møllen fjernes for godt.

Vi kan også tilby deg vår helt kjemisk frie "varmebehandlingsmetode" for å fjerne møll, larver og egg i verdifulle og skjøre gjenstander som ikke tåler vask.

Ring Rentokil på 400 30 311 for å bli kvitt møllangrep i din virksomheten.

Fakta: Møll i virksomheter som oppbevarer lagervarer, er et vanlig og alvorlig skadedyrsproblem da disse skader matvarer som kakaobønner, mel, tørket frukt, nøtter og sjokolade.

Vår femtrinnsprosess

    • Vår ekspert på skadedyr vil avtale et passende tidspunkt med deg slik at man kan gjennomføre en fullstendig inspeksjon av lokalene.
    • Vi vil også anbefale en behandlingsplan for å bli kvitt møllen.
    • Etter dette vil vår Rentokil servicetekniker overta arbeidet med å løse problemet. Det kan ta flere besøk, helt avhengig av hvor stort angrepet er.
    • Ved første besøk, vil serviceteknikeren gå gjennom behandlingsprosessen før arbeidet starter.
    • Vi vil også gi deg råd om hvordan du kan kontrollere at møllen ikke returnerer.