Mus

Som privatkunde kan du kontakte oss på 400 30 310  eller kontakt oss

Ønsker du kontakt ring 400 30 311  eller kontakt oss

Vårt mål er å benytte miljøriktige metoder. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt.

I over 50 år har vi beskyttet eiendommer mot skadedyr over hele Norge

Som godkjente skadedyrbekjempere via Folkehelseinstituttet, garanterer vi riktige behandlingsmetoder

Hvordan bli kvitt mus

Mus søker inn i bygninger for å få mat og husly. De er på jakt etter enkle, rikelig kilder til mat og urørte områder til sine reir. Ved å fjerne tilgjengelige matkilder, i hjemmet eller bedriften, blir det fort mindre attraktiv for musen å etablere seg. Du vil også bidra til å redusere risikoen for matsmitte og spredning av sykdommer.

Mus er ikke et kresent dyr og vil se etter rester på kjøkken benkeplatene, og dermed øke risikoen for spredning av patogener og sykdommer som salmonella og hantavirus (nephropathia epidemica - en nyrebetennelse også kalt musepest) når de søker etter mat.

Bli kvitt mus

Det er naturlig å føle et ubehag hvis du har fått inn mus, men det er ingen grunn til bekymring. Dette er et vanlig problem som kan løses raskt.

Ring Rentokil i dag hvis du har funnet tegn på mus, som museavføring eller en ubehagelig lukt av ammoniakk, så vil vi håndtere problemet for deg:

    1. Vi vil kontakte deg innen 24 timer (mandag til fredag) for å gjøre en avtale på et tidspunkt som passer deg.
    2. En av våre skadedyrskonsulenter vil gjennomføre en grundig inspeksjon, vurdere problemet å gi anbefalinger for en effektiv behandlingsmetode. Å arbeide med mus daglig, gir oss god kompetanse og innsikt i musenes adferdsmønster.
    3. En servicetekniker vil besøke deg, på et passende tidspunkt, for å starte behandlingen etter at du har godkjent metoden. Alle våre behandlinger er trygt for barn og kjæledyr.
    4. Serviceteknikeren vil gjøre flere oppfølgingsbesøk til problemet er løst. Det er ingen grunn til å bekymre seg for rester etter musen, vi organiserer dette for deg.

Bruk av katter og planter for å bli kvitt mus

Å få en katt til å skremme bort musene er ikke den optimale løsningen. Katter jager instinktivt bort mus, men et kjæledyr klarer ikke å holde de helt borte.

Det er også flere planter som mus påstås ikke å like; som peppermynte, kamille, lavendel, nellik og chili. Disse kan brukes som et mindre avskrekkende tiltak, men de kan ikke sikre et musfritt hjem eller bedrift.

Lær mer om hvordan du kan forebygge forekomsten av mus.

Ring oss for flere råd om hvordan du kan bli kvitt mus og avtal et besøk med en av våre serviceteknikere for å kontrollere ditt hjem eller bedrift.