Nord-Norge

Nord-Norge

Ønsker du kontakt ring 400 30 311  eller kontakt oss

Vårt mål er å benytte miljøriktige metoder. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt.

I over 45 år har vi beskyttet eiendommer mot skadedyr over hele Norge

Som godkjente skadedyrbekjempere via Folkehelseinstituttet, garanterer vi riktige behandlingsmetoder

Adresse:

Rentokil Skadedyrkontroll


Granåsveien 13
7069 Trondheim

Skadedyrkontroll privatkunder 400 30 310

Nord-Norge

Som et av Norges ledende skadedyrkontroll selskap, møter du oss uansett hvor i landet du befinner deg. Vi har et team som består av autoriserte, erfarne, dyktige og hjelpsomme salgskonsulenter og serviceteknikere. Våre skadedyrbekjempere er bosatt over hele landet, vi hjelper deg der du er.

Vi kombinerer vår kunnskap om skadedyr i regionene og tilpasser vår ekspertise innen skadedyrforebygging og skadedyrbekjempelse til ditt område. Dette betyr at vi kan levere god og tilpasset service til din bransje eller ditt private hjem.

Tidligere var bekjempelse av eksempelvis rotter og mus, såvel som flyvende og kravlende insekter ensbetydende med bruk av gift, men i dag er det mulig å kombinere intelligent skadedyrskontroll med andre og vesentlig flere miljøriktige metoder. Rentokil har i flere år inntatt førerposisjonen på området. Vi har derfor tatt en prinsipiell avgjørelse om å utvikle, så langt det er mulig, grønne metoder og løsninger som skal brukes innenfor skadedyrkontroll. I en verden, som mer enn noen gang er påvirket av miljømessige utfordringer, er det viktig å ta ansvar.

Trondheim kontoret