Tekstil skadedyrinsekter

Som privatkunde kan du kontakte oss på 400 30 310  eller kontakt oss

Ønsker du kontakt ring 400 30 311  eller kontakt oss

Vårt mål er å benytte miljøriktige metoder. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt.

I over 50 år har vi beskyttet eiendommer mot skadedyr over hele Norge

Som godkjente skadedyrbekjempere via Folkehelseinstituttet, garanterer vi riktige behandlingsmetoder

Tekstil skadedyrinsekter

Tekstil skadedyrinsekter inkluderer møll og mange billearter som lever av det naturlige proteinet keratin. Dette proteinet er det kun få organismer som klarer å bryte ned. Tekstilskadedyrene kan dette. Keratin finnes i tekstiler av animalsk opprinnelse som ull, silke, pels, skinn og fjær.

Det er faktisk larvene som forårsaker de synlige skadene. Voksne biller lever av nektar og pollen av blomstrende planter.

Det er ikke bare hverdagslige ting som klær, stoppede møbler eller ulltepper som man må passe på, også gamle gjenstander av historisk eller kulturell verdi kan stå i fare for angrep. Det er derfor viktig å bekjempe disse skadedyrene så tidlig som mulig.

Tekstil skadedyrinsekter

Rentokils bekjempelsesmetoder mot tekstil skadedyrinsekter

Rentokil skreddersyr behandlinger for å eliminere alle faser av syklusen til tekstil skadedyrinsekter og sikrer at du har blir kvitt problemet.

Våre erfarne serviceteknikere forstår disse insektenes vaner og takket være en kjemisk frie og pH-nøytrale behandlingsmetoder, vi kan tilby effektive og diskrete løsninger for selv de mest sårbare og verdifulle gjenstandene.

Ring Rentokil på 815 56 432 for mer informasjon om våre profesjonelle tjenester.

Ytterligere informasjon

Finn ditt lokale kontor