Veggedyr

Som privatkunde kan du kontakte oss på 400 30 310  eller kontakt oss

Ønsker du kontakt ring 400 30 311  eller kontakt oss

Vårt mål er å benytte miljøriktige metoder. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt.

I over 50 år har vi beskyttet eiendommer mot skadedyr over hele Norge

Som godkjente skadedyrbekjempere via Folkehelseinstituttet, garanterer vi riktige behandlingsmetoder

Veggedyr

De aller fleste av oss har aldri sett veggedyr, og inntil nylig har de fleste heller aldri hatt problemer med veggedyr.

Vi forventer derfor ikke å finne veggedyr i våre egne senger. Men veggdyr har blitt et stort problem i Norge og rundt om i verden. De spres lett og er vanskelige å behandle, noe som resulterer i en rask økning av antallet veggedyr. Mange mennesker forbinder veggdyr kun med offentlige steder som hoteller og andre overnattingssteder, uten å innse at de lett kan transporteres med hjem.

Hvis du har fått veggdyr i ditt hjem, vil du ønske å bli kvitt dem så fort som mulig. Veggdyr bor nær kilder til næring, som er oss mennesker, de kommer frem spesielt mens vi sover for å suge blod, derav navnet "bedbugs" på engelsk. Frustrasjonen som disse dyrene forårsaker er ikke bare på grunn av det stresset vi får rent følelsesmessig, men også fordi det er svært ubehagelig å se og oppleve kontinuerlig kløende bitt og samtidig tenke på risikoen for infeksjon.

Antallet tilfeller av veggedyr i hjemmet har økt dramatisk de siste årene. Resultatene tyder på at vår økende reisevirksomhet er en bidragsyter til at veggdyr er på vei tilbake.Veggedyr er kjent for å bli med i bagasje og klær.

Rentokil forstår hvor irriterende og vanskelig veggedyr kan oppleves, ring oss og vi vil sørge for at du blir kvitt problemet.

Våre eksperter kontrollerer veggedyr

  1. Når du har kontaktet oss, vil vi ta kontakt med deg innen 24 timer (mandag til fredag fra kl. 08-16) for å gjøre en avtale om inspeksjon.
  2. En av våre skadedyrkonsulenter vil inspisere eiendommen å komme med trygge og målrettede anbefalinger og behandlingsmetoder. Alle behandlingene er trygge for barn og kjæledyr.
  3. Våre serviceteknikere vil begynne å jobbe når dere har blitt enige om hva som skal gjøres, hva som må forberedes og hva som skal følges opp.
  4. Oppfølgingsbesøk vil fortsette inntil problemet er løst.

Neste steg

Finn ditt lokale kontor