Veggedyr

Som privatkunde kan du kontakte oss på 400 30 310  eller kontakt oss

Ønsker du kontakt ring 400 30 311  eller kontakt oss

Vårt mål er å benytte miljøriktige metoder. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt.

I over 50 år har vi beskyttet eiendommer mot skadedyr over hele Norge

Som godkjente skadedyrbekjempere via Folkehelseinstituttet, garanterer vi riktige behandlingsmetoder

Kontroll av veggedyr for din bedrift

Veggdyr er en potensiell risiko for alle selskaper. Men bedrifter som tilbyr overnatting, samt hotell og transport, er utsatt for en mye høyere risiko for angrep.

Innenfor disse mye besøkte miljøer, er tidlig oppdagelse samt raskt og effektiv veggdyrbekjempning avgjørende - slik at du sikrer minst mulig tidsavbrudd for virksomheten.

Rentokil veggedyr detektor

Dette er en unik og effektiv metode for å oppdage feil på et tidlig stadium.

Monitoren er en del av et proaktiv overvåkingsprogram for å påvise tilstedeværelse av veggedyr på strategiske steder i soverommet, eller andre steder med høy risiko.

Rentokil veggedyr detektor bruker et lokkemiddel som etterligner menneskeblod, for å tiltrekke seg nymfer og voksne veggedyr til monitoren, noe som gir en tidlig indikasjon på angrep. Rentokil kan deretter iverksette en tilpasset behandling - for eksempel Heat Pod - som eliminerer problemet med veggdyr før de er i stand til å spre seg til hele bygningen.

Rentokil veggedyr service

Vi tilbyr et komplett spekter av løsninger, egnet for bruk i alle typer miljøer. Med tilgang til et bredt spekter av løsninger, kan vi tilby rask responstid og innovative behandlingsmetoder for din virksomhet.

Som en del av vår service, kommer vi på inspeksjon av ditt selskap, etter avtale, som gjør det mulig for oss å utvikle en tilpasset behandlingsplan.

Rentokil veggedyr service inkluderer:

  • Vi inspiserer din virksomhet
  • Kort responstid - Vi kan besvare din henvdendelse innen 24 timer, og vil avtale å arrangere en insepeksjon av din bedrift for å avdekke behov for skadedyrkontroll.
  • Utdannede skadedyrsonsulenter - er spesialiserte på skadedyr og derfor kan de raskt identifisere omfanget av problemet og tilby en tilpasset behandlingsplan.
  • Erfarne og dyktige serviceteknikere - som forstår de ulike bransjene og spesielt hotellbransjen og som utfører en trygg og effektiv behandling av veggedyr.
  • Umiddelbar kontroll - når dere har blitt enige om en behandlingsplan, vil en av Rentokils serviceteknikere komme å starte behandlingen. Vi tilbyr det siste og beste innen behandlingsmetoder, de er innovative og miljøvennlige. Ved å bruke giftfri varmebehandling, sikrer man en kort behandlingstid som igjen betyr at virksomheten raskt er tilbake i normal drift.
  • Service - diskret og spesifikk tilpasset din virksomhet.
  • Kube konsept behandling - viktig å behandle de tilstøtetende rommene på et hotell, som på en kube. Konseptet inkluderer minst 3 besøk til et infisert rom og inspeksjon av omkringliggende rom (og behandling hvis nødvending) for å sikre at veggdyrene ikke spres ytterligere til flere rom i nærheten.
  • Forebyggende vedlikehold for å hindre tilbakefall - bør man ta risikovurderinger, opplæring og forebyggende inspeksjoner. Vår anbefaling er å inspisere faresoner i din virksomheten en gang i året - avtale detaljene besluttes i samråd med deg.

Ring Rentokil i dag for en sikker og effektiv veggdyr behandling.

For å spille av videon, trenger du JavaScript.