Veggedyr

Som privatkunde kan du kontakte oss på 400 30 310  eller kontakt oss

Ønsker du kontakt ring 400 30 311  eller kontakt oss

Vårt mål er å benytte miljøriktige metoder. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt.

I over 50 år har vi beskyttet eiendommer mot skadedyr over hele Norge

Som godkjente skadedyrbekjempere via Folkehelseinstituttet, garanterer vi riktige behandlingsmetoder

Hvordan bli kvitt veggedyr?

Når veggedyr oppdages ønsker folk flest bare å vite hvordan man blir kvitt dem. Heldigvis finnes det tiltak du kan gjøre selv, for å vurdere omfanget av smitten, før du ringer etter profesjonell behandling.

Å ha en høy hygienestandard hvor man foretar en grundig rengjøring av rommet, vil bidra til å drepe noen veggedyr, men profesjonell behandling er ofte nødvendig for å kunne behandle et angrep. Det kan nemmelig være vanskelig å bli kvitt dyrene på egenhånd.

En grunding rengjøring er vanligvis ikke kraftig nok til å utrydde tilstedeværelsen av veggedyr. De har bygget opp motstand mot mange typer konvensjonelle bekjempelsesmidler, noe som også gjør profesjonell behandling vanskelig.

Trenger du råd og tips om hva man skal gjøre før og etter ferien, slik at du ikke får med veggedyr hjem? Sjekk våre filmer og råd her:

Rentokil tilbyr ulike løsninger for å bli kvitt veggedyr og gir råd om forebygging mot fremtidige angrep.

Behandling

Våre innovative behandlingstilbud for å bli kvitt veggedyr er egnet for både boliger og bedrifter. Rentokils prisbelønte og giftfrie varmebehandling som heter Entotherm er en rask og sikker metode som fjerner et angrep. En rekke andre løsninger er også tilgjengelig som f.eks en frysebehandling.

HeatWork er et mobilt varmekraftverk som på en miljømessig riktig måte leverer den nødvendige varme for å bekjempe problemer med veggedyr.

Inspeksjon

Å oppdage veggdyr på et tidlig tidspunkt er avgjørende for å iverksette de riktige tiltakene. Når veggedyr er etablert, kan de spre seg raskt, noe som krever mer tid og mer kraftfull kontrolltiltak.

Start med å lete etter veggedyr i soverommet, i og rundt sengen hvor de mest vanlige tegnene av veggedyr, kan bli funnet, for eksempel små blodflekker på sengetøy og madrasser.

Hvordan får man veggedyr?

For å få veggedyr må du ha kommet i direkte kontakt med dem. Det er verdt å merke seg at dyrene ikke skiller mellom rene og skitne hjem!

Veggedyr spres vanligvis til våre boliger via klær, eller i bagasje og møbler. En konsekvens av å bo på et sted som har veggedyr.

For å spille av videon, trenger du JavaScript.