Veps

Som privatkunde kan du kontakte oss på 400 30 310  eller kontakt oss

Ønsker du kontakt ring 400 30 311  eller kontakt oss

Vårt mål er å benytte miljøriktige metoder. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt.

I over 50 år har vi beskyttet eiendommer mot skadedyr over hele Norge

Som godkjente skadedyrbekjempere via Folkehelseinstituttet, garanterer vi riktige behandlingsmetoder

Kontroll av veps for din virksomhet

Hvis du noen gang har blitt stukket av en veps, vet du hvor vondt det kan være. Det er derfor ikke så rart at man ønsker å beskytte kunder og ansatte mot veps. Ønsker du å bli kvitt et vepseproblem så kan du ringe oss og vi tar oss av resten.

1. Ring oss for å avtale et passende tidspunkt
2. Alle våre serviceteknikere er erfarne og har fått grundig opplæring.

Våre erfarne eksperter vil samtidig gi deg råd om hvordan du kan hindre dem fra å komme tilbake.

Ring Rentokil 400 30 310 (privat) eller 400 30 311 (bedrifter), og vi vil behandle ditt vepseproblem på en diskret og effektiv måte.

Fakta: Et vepsebol kan fjernes umiddelbart etter en profesjonell behandling, men det kan ta flere dager før alle vepsene har returnert etter å vært borte på jakt etter næring. Det kan derfor være lurt å vente noen dager med fjerning av bol til alle veps har vendt tilbake, slik at man sikrer at hele kolonien blir behandlet på en gang.

Veps kontrolløsninger

Basert på mange års erfaring med veps, har vi utviklet våre egne effektive og ofte unike metoder som løser ditt problem - slik at du selv slipper å måtte håndtere dette selv.

    • Vepsefeller - praktisk, diskret og effektive vepsefeller som henges utendørs for å lokke vepsene vekk fra ansatte og kunder som ønsker ro på terrassene eller i hagen. Hver felle inneholder en spesiell gjæret løsning som er uimotståelig for veps. Det smarte designen gjør at når vepsen først er inne, slipper de aldri mer ut.
    • Lumnia enheter - i områder med tilberedelse og produksjon av mat, hjelper vi deg med å håndtere alle flyvende insekter, inkludert veps. I motsetning til andre insektfeller, kapsles insektene inn og man unngår risikoen for at deler av døde insekter kan forurense maten.
    • Insektsnett - på dører eller vinduer for å hindre veps fra å komme inn i på arbeidsplassen samtidig som det gir naturlig ventilasjon.
    • Diskrete og kostnadseffektive løsninger.
    • God hjelp - vi gir deg profesjonell behandling mot veps.